De praktijk gaat verhuizen!

De praktijk gaat verhuizen!

hetzand-t-11

Op 1 augustus a.s. gaat de praktijk Reflexzonetherapie Ruta verhuizen van de locatie Kanaalweg in Utrecht naar het Gezondheidscentrum Het Zand in Utrecht Leidsche Rijn. (Nabij het Antonius ziekenhuis Utrecht)

In Gezondheidscentrum Het Zand werken 5 huisartsen, 1 hoofdassistente, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner GGZ en 1 praktijkverpleegkundige somatiek.

De praktijk is bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is er 2 maal per week een avondspreekuur en kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de online diensten.

In ons gezondheidscentrum maken de verschillende disciplines (Huisartsen, Verloskundigenpraktijk, Praktijkondersteuner GGZ, Fysiotherapie , Psychologen, Podotherapie, Logopedie) gebruik van elkaars kunde en vaardigheden. Dit komt de zorg ten goede.

In een zorgprogramma wordt alle behandeling en begeleiding van diverse zorgverleners rond één chronische ziekte op elkaar afgestemd. In een zorgprogramma staat de patiënt centraal, zo krijgt iedere patiënt zorg die aansluit op zijn of haar persoonlijke situatie. Tijdens het intake gesprek wordt er bekeken wat voor u haalbare doelen zijn en welke mate van begeleiding u nodig heeft om deze doelen te bereiken.

Gezondheidscentrum Het Zand heeft diverse zorgprogramma’s ontwikkeld voor mensen die Zwanger zijn of lijden aan COPD/Astma, Diabetes Mellitus, Hart en Vaatziekten.

Heeft u een afspraak voor voetreflextherapie en/of coaching, dan mag u plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping bij Verloskundigenpraktijk Geboortes & Zo.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

network-1020016_1920