Familie in het Brabants dagblad?

Familie in het Brabants dagblad?

 

Vanmorgen, 11 uur, de praktijktelefoon gaat en een vriendelijke oudere dame stelt zichzelf voor. Niet voor een consult, maar om te vragen of ik familie van haar ben. Familie?

Ja ik las uw naam in de krant en zag dat u Puylaert heet. Een beetje beduusd vroeg ik mij af waar dit gesprek toe zou leiden. Nou mevrouw Puylaert, ik heet namelijk ook mevrouw Puylaert en dat is een niet zoveel voorkomende naam. Het bleek te gaan om een uiterst vriendelijke dame van 90 uit Brabant. Nadat ik haar vertelde dat mijn man’s familienaam Puylaert is, heb ik met haar een belafspraak geregeld voor later op de avond. Geen idee of we familie zijn van deze familie Puylaert. To be continued… maar uh.. mijn artikel in de krant? Welke krant? Ik ben me er niet van bewust dat ik in de krant sta. Adverteren doe ik zelden.

De oudere dame, die nog erg fit was voor haar leeftijd (omdat ze altijd fanatiek had gesport vertelde ze mij), zei dat ze heel zeker wist dat het om mijn praktijk ging. Inmiddels heb ik een foto kopie van het artikel in handen gekregen. Het blijkt een terugkoppeling van iemand (bleek journalist) die mijn praktijk heeft bezocht en hierover een uiterst positieve beoordeling heeft geschreven in… het Brabants Dagblad….. Die Puylaert’s zijn zo gek nog niet.

ARTIKEL BD18 AUGUSTUS 2015