GEEN TOUW AAN VAST TE KNOPEN

GEEN TOUW AAN VAST TE KNOPEN

pin-up-girl-

Auuuw laat los!! Soms zijn er van die dagen dat je je af vraagt of de wereld helemaal gek is geworden. Sta je je om te kleden, hoor je verderop in de straat een meisje keihard gillen omdat haar vriend het woord “nee” nu toch echt zat begint te worden en dit resulteert in het uitdelen van een paar flinke tikken. De politie neemt hem mee en ik hoop dat ook zij nu kan genieten van een rustige dag…. het is tenslotte zondag

 

 

 

Mmmmm heerlijk zondag… de dag dat “bijna” alles mag en niets hoeft… alhoewel… misschien een wasje draaien en ja die berg strijkgoed lost zich helaas nog niet vanzelf op.

Maar dan is het tijd voor ontspanning… nadat ik mijn administratie op orde heb gebracht want tja de BTW aangifte moet binnenkort weer worden gedaan. Schat, wat willen we vandaag eigenlijk eten? Kun je nagaan als je als ouder ook nog met de kids “iets leuks” moeten verzinnen omdat het herfstvakantie is. Dan lig je toch echt s’ avonds uitgeput is bed.

medicationsYessss de Vrouwen Libidopil is goedgekeurd in Amerika!! Wat een feest!! Flibanserin (Addyi) , oké de naam klinkt niet erg sexy maar ja.. what’s in the name. Een middel dat gebruikt kan worden bij verminderde libido, veroorzaakt door emotionele stress zonder lichamelijke oorzaak. Perfect voor elke vrouw in onze westerse maatschappij.

 

Flibasi..Flobisi..whatever, lijkt me een geweldige oplossing voor de vrouw met een verminderd libido en de mannen ook tevreden. Iedereen blij! Op een paar hele kleine minpuntjes na:

 • Het middel is al 2x afgekeurd omdat er vergeleken met placebo middelen maar een minimaal resultaat is bereikt en er toch wel een paar vervelende bijwerkingen zijn geconstateerd.
 • Onder de bijwerkingen wordt gerekend duizelingen, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid en inname na een avondje gezellig eten met 2 glaasjes wijn kan resulteren in een extreme verlaging in bloeddruk en flauwvallen!
 • Het verhoogt het noradrenaline- en dopamineniveau in het lichaam terwijl het serotonineniveau daalt, hierdoor neemt de zin in seks bij vrouwen toe. Serotonine daling? Was dat niet het stofje waarvan je zo blij wordt, lekker kan slapen en ervoor zorgt dat je beter bestand bent tegen ziekteverwekkers?

Nou….laat maar, dan kun je beter alleen “hoofdpijn” hebben.

 

Liever een paar natuurlijke tips?

Voor een gezond libido heb je een gezond lichaam nodig

 • Verbeter je bloedsomloop d.m.v. sport, en bijvoorbeeld het eten van knoflook, vette vis, pure chocolade en natuurlijk d.m.v. massages.
 • Ga sporten, we kennen allemaal dat fijne gevoel na het sporten en een betere conditie is uiteraard ook handig.
 • Vermijd onnodige stress (leer nee zeggen, zet dat mobieltje eens uit)
 • Communiceer met je partner
 • Ga regelmatig op “date” met je partner (uiteraard zonder kids)
 • Verzorg jezelf. Hou van jezelf (zeg regelmatig in je spiegel hoe leuk je jezelf vindt, bijzonder dat veel mensen dit heel lastig vinden)
 • Controleer je medicijnen Kom je het zinnetje ‘Het gebruik van dit medicijn kan je libido negatief beïnvloeden’ tegen? Maak dan snel een afspraak met je huisarts of behandelend arts voor vervangende medicijnen.
 • Reflexzonetherapie beïnvloedt het lichaam op een positieve manier d.m.v. ontspanning en verbetering van de hormonale balans zonder bijwerkingen.