De Praktijk

DSCF4949

De Praktijk
Reflexzonetherapie Ruta is een praktijk waar u terecht kunt voor een natuurgeneeskundig consult. Naast advies over ontspanning, voeding en natuurlijke supplementen kunt u in de praktijk terecht voor Reflexzonetherapie (voetreflextherapie) bij lichamelijke en geestelijke klachten. Dit is een eeuwenoude vorm van drukpuntmassage van de voeten met als basis dat er onder de voet reflexzones zitten die corresponderen met een zone verderop in het lichaam. Door stimulatie van deze zones op de voet (massage) wordt het zelfgenezend vermogen in werking gezet en kunnen veel klachten op een natuurlijke manier worden verminderd.

De Visie
Reflexzonetherapie Ruta is een initiatief van natuurgeneeskundig therapeute Ruta Puylaert. In deze praktijk kunnen vrouwen én mannen terecht voor reflexzonebehandelingen (voetreflextherapie) om op een natuurlijke manier (pijn)klachten te verminderen. Daarnaast kunt u terecht voor een deskundige advies mbt voeding en beweging. Voor behandelingen mbt hormonale disbalans, zwangerschapswens, zwangerschapsklachten en klachten na de bevalling adviseren wij u om ook even onze website www.ZwangerUtrecht.nl te bezoeken.

Alle behandelingen dienen ter ondersteuning van de reguliere geneeskunde.

De Therapeute
Ruta Puylaert is Natuurgeneeskundig Therapeute. Zij heeft na het afronden van een 4 jarige HBO Medische Basiskennis en Reflexzonetherapie (voetreflextherapie) opleiding zich gespecialiseerd in o.a. Zwangerschap en Fertiliteit, Spier- en gewrichtsklachten en chronische pijn.. Na deze opleidingen heeft zij nog bijscholingen gevolgd op het gebied van o.a. Voeding, Celzoutentherapie en diverse vormen van Reflexzonetherapie (Voetreflextherapie). Van jongs af aan heeft Ruta zich verwonderd over de relatie tussen het geestelijke welzijn, voeding, leefwijze en de lichamelijke gezondheid.

kopie ruta

Behandelingen

Vruchtbaarheids- problemen

Hebben jullie een kinderwens, maar blijft een zwangerschap om (onbeken...

Read more

Voetreflextherapie

het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voet Door allerlei oorzaken,...

Read more

Zwangerschaps- klachten

Tijdens diverse stadia van de zwangerschap kan een reflexzonebehandeli...

Read more