Voetreflexmassages bij Diagnostiek voor U

Voetreflexmassages bij Diagnostiek voor U

vitaliteitsdag 2016

Gisteren was het dan zover.

Tijdens de Vitaliteitsweek hebben 21 medewerkers van het DVU in Eindhoven kennis kunnen maken met voetreflexmassage . Een beetje spannend was het wel voor een aantal mensen. Het kietelt toch niet he? Ik hoop dat mijn voeten niet vies zijn na een dag hard werken….. Hoe zit dat nou met die reflexpunten? Gelukkig was er ook tijd voor ontspanning.

 
Ik hoop dat de voetreflexmassage en het korte gesprek een aanleiding is om bewuster met de gezondheid om te gaan. Het periodiek plannen van een ontspannende voetreflexmassage is zeker geen luxe. Deze hectische maatschappij vraagt veel van ons, zakelijk, privé, emotioneel, hormonaal. Vaak komen we pas in actie wanneer we klachten ervaren als vermoeidheid en pijn.

Bij arbeidsgerelateerde klachten zoals o.a. stress, nek,- schouder-, rug- en armklachten is reflexzonetherapie een veilige methode om deze klachten te doen verminderen of soms zelfs te doen verdwijnen. Indien wordt voldaan aan een aantal voorwaarden, wordt reflexzonetherapie door de belastingdienst als een vrije verstrekking beschouwd en is daarmee aftrekbaar van de loonbelasting. ook kan de in rekening gebrachte BTW in mindering worden gebracht op de omzetbelasting.

Ook een voetreflexmassage boeken bij een HBO medisch erkend massagetherapeute als waardering voor uw medewerkers of ziet u ook de meerwaarde van een goede balans tussen inspanning en ontspanning op de werkvloer? 

Neem gerust vrijblijvend contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

IMG_5775

logo website